Contact

Contact en bereikbaarheid

Heb je een vraag, opmerking, of wil je de studio huren? Via onderstaand contactformulier kun je makkelijk en snel in contact komen met ons.

Contact formulier

  Adres en contactinformatie

  Adres osse fotostudio:
  Rossinistraat 44
  5344AK, Oss

  Telefoon: 0412-786059
  E-mail: info@ossefotostudio.nl

  Route en parkeren

  De osse fotostudio is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt voor de auto.

  Per auto

  Vanaf de A59 neem je afslag 52 richting Oss. Sla rechtsaf de Cereslaan op en blijf rechtdoor rijden over de Heihoeksingel. Ga bij de tweede rotonde rechtsaf, de Schaepmanlaan op. Deze helemaal uitrijden tot de volgende rotonde. Pak de tweede afslag, de Rossinistraat op. Sla op het eind linksaf en binnen enkele meters zul je het gebouw van de fotostudio zien. Parkeren kan voor het gebouw of aan de overkant van de straat.

  Per openbaar vervoer

  De osse fotostudio ligt op vijf minuten loopafstand van station Oss West. Hier gaan elk half uur treinen naar Den Bosch en Nijmegen, waardoor dit een makkelijke manier is om de studio te bereiken. Steek de Braakstraat over naar de Corellistraat en loop deze helemaal uit. Op het einde loop je met de bocht mee en zul je de fotostudio aan de rechterhand zien.