Workshops

Ontdek de Magie van Fotografie bij onze Workshops

Welkom bij osse fotostudio, waar we niet alleen momenten vastleggen, maar ook de passie voor fotografie delen. Onze workshops bieden een unieke kans om jouw fotografievaardigheden te verbeteren, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.

Wat maakt onze workshops speciaal?

Bij osse fotostudio geloven we in hands-on leren en een persoonlijke benadering. Onze ervaren fotografen delen hun kennis en technieken in een inspirerende omgeving. Of je nu geïnteresseerd bent in portretfotografie, creatieve fotografie, of de kunst van belichting, we hebben workshops op maat gemaakt voor verschillende niveaus.

Welke workshops bieden wij aan:

We bieden de volgende vier thema workshops aan, die regelmatig en bij genoeg interesse opnieuw zullen worden ingepland.

Workshop creatief met schaduw

Workshop creatief met model

Workshop creatief met beweging

Workshop creatief met macro

Kosten fotografie workshop

De kosten voor deze workshops zijn € 49,95 per workshop. Je krijgt hiervoor 2,5 uur per sessie om aan de slag te gaan met het thema, waarbij je in verschillende rollen zult kruipen om het meest complete beeld te krijgen van de fotografie.

Boek je ze allemaal tegelijk, dan betaal je slechts € 179,95 voor alle 4 workshops. Dat is maar liefst € 20 korting!

Onze uitgangspunten voor de workshops:

  1. Beginnersvriendelijk: Onze workshops zijn perfect voor degenen die net beginnen met fotografie. Leer de basisprincipes van jouw camera, compositietechnieken en het begrijpen van licht.
  2. Praktijkgericht: Bij osse fotostudio geloven we in de kracht van praktijk. Onze workshops bestaan uit hands-on sessies, zodat je direct de theorie kunt toepassen en je vaardigheden kunt vergroten.
  3. Kleine Groepen: Om een persoonlijke ervaring te garanderen, houden we onze workshopgroepen klein met max 4 deelnemers. Dit zorgt voor voldoende interactie met instructeurs en mede-cursisten.

Waar wacht je nog op? Doe mee en ontwikkel jouw fotografietalent!

Of je nu een enthousiaste amateurfotograaf bent of een professional, osse fotostudio heeft de perfecte workshop voor jou. Verbreed je horizon, ontwikkel nieuwe vaardigheden en ontmoet gelijkgestemde fotografie liefhebbers. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en de magie van fotografie te ontdekken!

Workshops boeken?

Boeken kun je via het contact formulier of door te bellen naar 0412-786059