Workshops

Ontdek de Magie van Fotografie bij Ossefotostudio Workshops

Welkom bij Ossefotostudio, waar we niet alleen momenten vastleggen, maar ook de passie voor fotografie delen. Onze workshops bieden een unieke kans om jouw fotografievaardigheden te verbeteren, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.

Wat maakt onze workshops speciaal?

Bij Ossefotostudio geloven we in hands-on leren en een persoonlijke benadering. Onze ervaren fotografen delen hun kennis en technieken in een inspirerende omgeving. Of je nu geïnteresseerd bent in portretfotografie, creatievefotografie, of de kunst van belichting, we hebben workshops op maat gemaakt voor verschillende niveaus.

Onze Workshop Highlights:

  1. Beginnersvriendelijk: Onze workshops zijn perfect voor degenen die net beginnen met fotografie. Leer de basisprincipes van jouw camera, compositietechnieken en het begrijpen van licht.
  2. Praktijkgericht: Bij Osse Fotostudio geloven we in de kracht van praktijk. Onze workshops bestaan uit hands-on sessies, zodat je direct de theorie kunt toepassen en je vaardigheden kunt vergroten.
  3. Kleine Groepen: Om een persoonlijke ervaring te garanderen, houden we onze workshopgroepen klein. (max 4 deelnemers) Dit zorgt voor voldoende interactie met instructeurs en mede-cursisten.

Waar wacht je nog op? Doe mee en ontwikkel jouw fotografietalent!

Of je nu een enthousiaste amateurfotograaf bent of een professional, Ossefotostudio heeft de perfecte workshop voor jou. Verbreed je horizon, ontwikkel nieuwe vaardigheden en ontmoet gelijkgestemde fotografie liefhebbers. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en de magie van fotografie te ontdekken!

Welke workshops zijn er:

Workshop creatief met schaduw 2-4-2024

Workshop creatief met Model 11-04-2024

Workshop creatief met beweging 16-05-2024

Workshop creatief met Macro 28-05-2024

De kosten voor deze workshops zijn € 49,95 per workshop. Boek je ze allemaal te gelijk dan betaal je maar € 179,95

Boeken kun je via info@ossefotostudio.nl of bel naar 0412-786059